Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Topshop ZIP FUNNEL - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder
Triaction by Triumph HYBRID LITE - Sport-bh - bright lila Vackra billiga damkläder

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

STINE Milo, Ögrönlar Tee Printed 535 GOYA 42d74nysd32618-Damkläder

Mer produktinformation
  • 67% lyocell
  • 33% bomull
  • Feminin siluett
  • Avslappnad elegans
  • Skapar en cool, minimalistisk och edgy look, med råa detaljer
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
  • Tillverkat i Portugal
  • STINE GOYA Milo, 535 Printed Tee Ögrönlar

Tiger of Sweden Kappa Torii Coat - Natur - Dam

Triumph Bikini-bh Graphic Flair Mix WP - Blå - Dam

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Triumph BODY MAKE-UP - Briefs - svart Vackra billiga damkläder

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Triumph DARLING SPOTLIGHT - Push up-bh - deep water Vackra billiga damkläder Tiger of Sweden Klänning Cady P Dress - Blå - Dam
Triumph MAKE UP SOFT TOUCH - Triangel-bh - neutral beige Vackra billiga damkläder
Triumph SPORTY - String - svart Vackra billiga damkläder

Tiger of Sweden MOBY - Maxiklänning - hot rust Vackra billiga damkläder

Triumph True Shape Sensation Maxi Trosor

Kontakt