Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Selected HOMME Kavaj slhSlim-Mylobill grå BLZ B Noos - Grå - Herr
Selected HOMME Shorts slhStraight Paris Linen - Grön - Herr

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

River Röd axlar bara med jumpsuit Island 42d74nysd21518-Damkläder

River Island Röd jumpsuit med bara axlar

Selected Femme blås - petrol Vackra billiga damkläder

Selected Homme SLHREGART SHIRT SS AOP B

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Selected Homme SLHSLIM MYLOBILL NAVY BLAZER B NOOS Kostymer & kavajer

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Selected Homme SLHTAPEröd JACOB AOP SHORTS W EX Shorts Selected Femme SFDYNELLA - blås - xenon blå Vackra billiga damkläder
Selected HOMME T-shirt slhKristian SS O-neck Tee - Blå - Herr
Sense of Karma Yogatopp LS Half Frog - lila - Dam

Selected Femme SLFBELLA - Stickad tröja - rosa Vackra billiga damkläder

Shock Absorber SPORT FLY - Sport-bh - svart meeresblå Vackra billiga damkläder

Kontakt