Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Adidas Performance SID TEE - T-shirt med print - raw khaki Träningskläder
Adidas Performance SQUADRA 17 JERSEY - Teamwear - grön vit Träningskläder

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Nike Performance Träningskläder bekvämt bära att Bra blå dark blå light - Baddräkt - PIECE ONE RACERBACK 42d74nzco3818-Träningskläder

Nike Performance RACERBACK ONE PIECE - Baddräkt - light blå dark blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

'47 Luvtröja - svart sf giants Träningskläder

Adidas Performance TEE - T-shirt med print - active grön Träningskläder

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Adidas Performance Träningsbyxor - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Adidas Performance T-shirt med print - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder Active by Zizzi AFRANCISCO - Linne - bird of paradise Bra att bära bekvämt Träningskläder
Alpha Industries BASIC HOODY - Luvtröja - speed röd Herrkläder
Alpha Industries SPACE SHUTTLE - Luvtröja - speed röd Herrkläder

Adidas Originals NO SHOW 3 PACK - Ankelsockor - svart Herrkläder

Antony Morato SPORT V-NECK WITH METAL PLAQUETTE - T-shirt - bas - grön Herrkläder

Kontakt