Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
2 st förp drinkhållare vattenmelon, flamingo, ananas, enhörning
AKTIVITETSKUB alltid billig frakt

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

BRIO Rail Klaffbro 33757 Road & - 42d74nhxj2618-Leksaker

 • Beskrivning
 • Nu är det dags för båten att passera. Vrid på veven för att höja bron, men glöm inte bort vägbommarna. Innehåller två påfartsskenor för enkel anslutning till BRIO järnvägssystem.
  Mått: 66,5 x 10,2 x 15,1 cm
  Förpackningens mått: 25,7 x 15,5 x 10,5 cm
  Antal delar: 3 st
  Batterier: Nej
  Från 3 år

  BRIO - Rail & Road 33757 Klaffbro

  Pomsies Snowball Plush Pom Pom Gosedjur Plysch Mjukis Interactiv

  My Little Pony Magical Salon rosaie Pie

  Filmer och intervjuer

  Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

  2 st ALIEN ägg med rymdbebisar i slajm RYMDÄGG

  Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

  LEGO Ninjago 30531 Garmadons söner Party POPTeenies Party Surprise Box Lekset - Hayden
  Kids Concept Trumma Mini Vit (1000151)
  My Little Pony Friendship Is Magic Rainbow Dash Figure Rörliga B

  Trefl Disney Musse Pigg och Kalle Anka 100 Bitars

  Tiara Sammet, Turkos - Den Goda Fen

  Kontakt