Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Disney Sjungande Vampirina Docka alltid billig frakt
Vn Lek Bilar Cars Ultra speed Pullback Racerbil 2st orange + Grå

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Bunnies - med öron bruna Vit - kaninkompis Hängande 42d74nhxj7718-Leksaker

 • Beskrivning
 • Urgulliga söta kaninkompisar som finns i 8 olika färger. Fäst ihop deras öron, nos eller svans så kan du hänga dem vart du vill. Kaninerna är mjuka och härliga med magneter insydda i spetsarna på öronen som gör att de kan hålla sig fast runt saker. Bunnies kan  också användas som utsmyckning i håret, armen eller på väskan. 

  Bunnies - Hängande kaninkompis - Vit med bruna öron

  Sluban Building Blocks Army Series Attack Helicopter

  Ben 10 Omni-Launch Figurer 2-pack

  Filmer och intervjuer

  Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

  Nabbi Pärlor 1100 st - Pastellblå nr 23 - Medium

  Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

  Pokemon Chespin Figur alltid billig frakt Krulligt Dockhår - Ljusgrå Vitt - 15 g
  Indianfjädrar - L 29-31 cm - Gås - 100 st
  Foam Clay - Ljusgrön - Glitter - 35 g

  Mönstersaxar i Storpack - 10 st olika modeller

  Disney Pixar Cars Bilar 3 Metall Race Rookie Set 5-Pack 1 43

  Kontakt