Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Transparent Väska - Genomskinlig Gul
Axelremsväskan i äkta lammskinn LAMM8063

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

ERNST Ljusstump 3-pack ljuslyktor & ljusstakar - Svart 42d74xhkz72518-Hem & Inredning

ERNST Ljusstump 3-pack Svart - ljusstakar & ljuslyktor

Kilner Konserveringsburk Med Bygellock Fyrkantig 1 L Klar

HAWEEL 10L Ryggsäck Unisex (lila)

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Stjernsund Handväska med kedjerem Sammet Svart Väska

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Röd axelremsväska med döskallemönster och nitar Le Creuset Toughened Non-Stick Stekpanna 28x6.5 cm Aluminium
Ladies Wedding Designer Grab Handbags kvinnor Style Faux Leather
Tote väska med skor motiv rosa alltid billig frakt

De Buyer La Lyonnaise Paellapanna Dia 42 cm - stekkärl

Kanin puss väska med axelrem - Messenger Bag

Kontakt