Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Le Creuset Tallrik 18 cm Volcanic - tallrikar & skålar
Iittala Teema Skål 15 cm Melerad Grå - tallrikar & skålar

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Spiralizer Held-Hand OXO köksrödskap - Grön 42d74xhkz51218-Hem & Inredning

OXO Spiralizer Held-Hand Grön - köksrödskap

Electrolux Köksmaskin Assistent Pro EKM6100 Ice vit - hushållsassistenter

Crock-Pot Slowcooker 5 L Induktion Vit - övriga köksmaskiner

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Chasseur Gryta Oval 5.6 L Flame orange Gjutjärn - kastruller & grytor

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Yaxell ZEN Allkniv 12 cm Rostfritt Stål - köksknivar Modern House Bjørklund Smörkniv Ek - köksknivar
Iittala Kastehelmi Burk 11 6 x 11 4 cm Ökensand - köksförvaring
Paradisverkstaden c o Lantliv Skål Fat Stor 46 cm Vit (hvit)

Martinex Baking by Martinex Spatel Med Silikonhandtag 20 cm

Stelton Skål Stockholm Aquatic Mini 100 Vit - fat & serveringsskålar

Kontakt