Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Nicolas Vahé Bread Skärbräda 51x27 cm Akacia (natur) - skärbrädor
Zwilling Twin Pure svart Bakpensel Silikon 22.5 cm Svart

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Stål Rostfritt L Vattenflaska Classic Kanteen Klean Lemon 0.532 Curry 42d74xhkz11318-Hem & Inredning

Klean Kanteen Classic Vattenflaska 0.532 L Rostfritt Stål Lemon Curry

rosandahl Grand Cru Serveringsfat På Fot Runt Dia 33 cm Vit

Skeppshult Mortel 12x12 cm Gjutjärn och Valnöt - köksrödskap

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Åry Home Strawberry Thief Bricka 20x27 cm Åry AB (multi)

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Kosta Boda Bruk Dricksglas 35 cl 2-pack Vattelblå - glas AMT Fiskpanna Oval 35 x 24 cm - stekkärl
Spiegelau Novo Champagneglas 2 pack Klar 28 cl (klar) - glas
Zwilling Twin Universalsax Svart 20.5 cm - köksrödskap

Champion Nutrition Blender Pro Digital - mixer & blender

Rice Karaff 1.75 L Grön - termosar kannor & karaffer

Kontakt