Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Rörstrand Ostindia Floris Tallrik Djup 22 cm Blå - tallrikar & skålar
Rice Tropical Skål dia 11 cm - tallrikar & skålar

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

kannor termosar 1L Glas Tekanna Solo Eva & - karaffer 42d74xhkz71618-Hem & Inredning

Eva Solo Tekanna Glas 1L - termosar  kannor & karaffer

Kähler Hammershöi Kanna 1.25 l Vit - termosar kannor & karaffer

Finlayson Handduk Lilla My 100% bomull 30 x 50 cm Röd - badlakan & handdukar

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Hylla Trio Svart Form Living - hyllor

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Bloomingville Strandmatta Bomull 180X70 cm (svart brun + 3 andra färger) Le Creuset Signature Gryta Oval 4.1 L Creme - kastruller & grytor
Trälåda med hjul Barnkammaren Ljusrosa Kids Concept - barnrumsförvaring
Umage Asteria Lampa 43 x 4 cm Pearl (hvit) - taklampor

Durkslag Bambumelamin Ljusgrön 32x27 cm Bahne & Co - silar & durkslag

Kudde för vagn ECO Exclusive Rätt Start - barnsängkläder

Kontakt