Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Georg Jensen Vas Alfrödo Rostfritt Stål 22 cm - vaser
Go Glow Magic nattlampa Disney Cars - barnlampor

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Multisax Rostfritt Satake köksrödskap - Stål 42d74xhkz31718-Hem & Inredning

Satake Multisax Rostfritt Stål - köksrödskap

Le Creuset Dippskål 15 cl Volcanic - tallrikar & skålar

Bloomingville Edda Burk Med Lock Stengods Diameter 12 cm Höjd 12 cm rosa

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Borganäs of Sweden Modig Påslakanset 100 % bomull Grå Vit 150x210 cm + 50x60 cm

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Form Living Stoja Bordslampa 18.5x16.5x21.5cm Beige - barnlampor Sagaform Outdoor Eating Seafood Serveringsbräda 31 x 23 cm Bambu
PR Home Sofia Lampskärm Lin 35 cm Offvit - lampskärmar
ERNST Ljusskål För Kronljus D 9 cm Stengods Vit (hvit)

Hilke Collection Piccolo No.2 Ljusstake Stor Mässning (guld)

Sänghimmel Grå Jabadabado - barngardiner & sänghimlar

Kontakt