Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Le Creuset Ljuslyktor 2-pack Caribbean - ljusstakar & ljuslyktor
Blockljus ljusblå dia. 40 mm H 60 mm 12st. Happy Moments

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Klar cl 47 Ölglas Pale India Beer Orrefors - 4-pack glas 42d74xhkz41918-Hem & Inredning

Orrefors Beer India Pale Ölglas 4-pack 47 cl Klar - glas

Form Living Kudde Insekt Bomull 40x40cm Svart - prydnadskuddar

House Doctor Ljus 10x7 cm Vit - julpynt

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

ERNST Vas Flaska 17 cm Stengods Vit (hvit) - vaser

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Bloomingville Vas Glas Diameter 10 cm Höjd 14 cm Brun Bloomingville Burk Stengods L 20 x H 14 x B 11 cm Vit
RevaHome Örngott LEAF Rustic grå 100% ekologisk bomullsperkal 50X60 cm x 2 Grå Reva Home AB
House Doctor Lampa Bowl 50 x 33 cm Mässing (guld) - taklampor

Iittala Aalto Kökshandduk 70x47 cm Havsblå (blå) - kökshanddukar

Day home Medina Kuddfodral 100% Bomull Broderad 50x50 cm Vit Svart Day Home

Kontakt