Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Miss Selfridge BUTTON BODYCON - Fodralklänning - röd Vackra billiga damkläder
Missguided ribbad topp och kjol del av set

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Just Junkies Ögrönlar Pilot 42d74btsr52118-Herrkläder

Mer produktinformation
  • 100% bomull
  • Mjuk och bekväm
  • Perfekt för din dagliga livsstil
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C
  • Just Junkies Pilot Ögrönlar

Matinique Sport High Neck Ögrönlar

Missya Dallas tai cord Badkläder

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Missya Smilla strap dress Sov och loungeplagg

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Monki AGATA BASIC - Stickad tröja - lilac Vackra billiga damkläder Mavi ADRIANA - Jeans Skinny Fit - grå Vackra billiga damkläder
Monki TWIGGY - Blazer - vit lila rosa Vackra billiga damkläder
Morris Henley Shorts Shorts

Max & Co. CORINNE Klänningar

Morris Lady Leola Pattern Swimsuit Badkläder

Kontakt