Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
ODD MOLLY pretty on the loose sweater Ögrönlar
ODD MOLLY sparkle t shirt Ögrönlar

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Missoni M M Byxor PANTS MISSONI 42d74btsr12486-Damkläder

Mer produktinformation
  • Yttermaterial: 62% bomull, 12% nylon, 10% viskos, 8% ull, 5% polyester, 3% akryl
  • Fit & flare passform
  • Styla tillsammans med sneakers för en trendig look
  • Stickat
  • Hög midja
  • Tål ej maskin- eller handtvätt
  • Kemtvätt rekommenderas
  • M Missoni M MISSONI PANTS Byxor

Noisy May NMGABBY O NECK KNIT - Stickad tröja - kalamata Vackra billiga damkläder

ONLY Carmakoma CARLUX CECILIA - blås - surf the web Vackra billiga damkläder

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

ONLY ONLAWESOME O-NECK REGULAR - Sweatshirt - goji berry Vackra billiga damkläder

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

ONLY ONLDINA DEEP V NECK - T-shirt med print - cloud dancer mango mojito night Vackra billiga damkläder Noisy May NMNATEURE DICTIONARY - T-shirt med print - bright vit Vackra billiga damkläder
ONLY ONLGWENNA - Stickad tröja - mahogany rosa Vackra billiga damkläder
ONLY ONLLINK MADDY ZIP - Blazer - high risk röd Vackra billiga damkläder

Notes du Nord Dallas Slip Dress Klänningar

ONLY ONLNEW MARGOT MIX DRES - Jerseyklänning - jet set Vackra billiga damkläder

Kontakt