Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
GANT O1. TP BC INDIGO CHECK REG BD Ögrönlar
GANT O2. MICRO SNOWDROP SLIM BD Ögrönlar

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Designers Remix Ögrönlar Waist Mattie 42d74btsr8918-Damkläder

Mer produktinformation
  • 94% polyester, 6% spandex
  • Bekväm passform
  • Stilfull och elegant
  • Knäppning framtill
  • Spetsig krage
  • Klockade ärmar
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
  • Designers Remix Mattie Waist Ögrönlar

Fröd Perry HOODED QUILTED JKT Ytterkläder

GANT SHIELD HODDIE DRESS - Vardagsklänning - palace blå Vackra billiga damkläder

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

GAP COZY HOODED - Stickad tröja - charcoal heather Vackra billiga damkläder

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

GAP JOGGER - Pyjamasbyxor - navy Vackra billiga damkläder Free People CELESTE - Briefs - svart Vackra billiga damkläder
GAP SHERPA - Luvtröja - vamp röd Vackra billiga damkläder
GAP V GO ATHLETICS SEAL PO HD Ögrönlar

FREE QUENT NANNI JA STRIPE2 Ytterkläder

Gerry Weber JACKET JEANS WOVEN Ytterkläder

Kontakt