Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Smycken set Bohemiska Statement halsband örhängen
Ta väska Med Bow Charm alltid billig frakt

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Läderarmband Ankare (Blå) detaljer guldpläterade med - 42d74fxfw62318-Heta produkter

Produktnummer: 5858599


Ett mycket stilrent armband som ger en exklusiv känsla. 
Kan bäras så väl vardag som till festligare tillfällen. Accessoaren som passar de flesta outfits. 
 
Unisexarmband.
 
Strkl: justerbar, passar alla.
Färg: blå läder, guldpläterade detaljer 
Plätering: 18 karats guld.
 

 

Läderarmband - Ankare med guldpläterade detaljer (Blå)

rosao ZINGARELLA KEYRING Nyckelringar svart limousin

STREETZ tygklädda hörlurar med mikrofon, löstagbar kabel

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Liebeskind Berlin Skärp rhino brun

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Jeans från Tiger of Sweden SLIM Strl W27 L32 Hårkam stor Med pärlor alltid billig frakt
rosa skor, 5 cm höga sulor alltid billig frakt
Halsband Star Wars Empire symbol alltid billig frakt

HOLZWEILER MARGAY Beanie SS19 Mössor & hattar

Napapijri VOYAGE 1 Ryggsäck dark grå solid

Kontakt