Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Julie Sandlau Prime Mini Hoops guld svart Smycken
Halsband I Solemnly Swear That I am Up To No Good - Potter

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Grace Fashion Anna julklapp Bag Tote 42d74fxfw72518-Heta produkter

Anna Grace Fashion Tote Bag julklapp

Superdry Ryggsäck dark mottled Herraccessoarer

Klassiska Skosnören Skoband (VAXADE) 120cm

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

BECKSÖNDERGAARD Headband Demi Mössor & hattar

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Bohemklänning Maja, rosa batik alltid billig frakt 18K Vitguld Guldfyllda Filled gulddoublé Ring 10 st pack
Adax Denver portfolio Per Plånböcker
Dguldthy Perkins LOCK CHAIN XBODY Axelremsväska svart

Gant Park Hill 3H herrklocka 42mm GT08100x - 4 modeller

Coola Blå Jeans Leggings med fjärilar

Kontakt