Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Navelsmycken CZ alltid billig frakt
T-shirt - Min Fru Är Gravid - HERR

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Armband hund frakt billig alltid strass pärlor 42d74fxfw32618-Heta produkter

Produktnummer: 501517

Armband av pärlor och metall.
Omkrets är 19 cm.
Pärla har en diameter på 0,7 cm.
Bredd på hund är 2.4 cm.

Armband pärlor hund strass alltid billig frakt

Butterfly - Pläterat Exklusivt Halsband

Carhartt WIP COLLINS NECK POUCH Plånbok duck laurel Herraccessoarer

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Day Magväska med RFID skydd alltid billig frakt

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Topshop CAPRI BUCKLE XBODY Axelremsväska rosa Spider-Man Nyckelring alltid billig frakt
Reebok R Crossfit Nano 80 alltid billig frakt
ALDO CARDORIA Örhänge guld-colouröd

Bandana Paisleymönstrad 16 färger

Vero Moda VMSARAH BELT Bältesväska svart

Kontakt