Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Adidas Gazelle Stitch And Turn alltid billig frakt
SNÖ of Sweden Örhänge guld-colouröd

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

unisex kepsar Vintage frakt billig alltid 42d74fxfw82718-Heta produkter

Produktnummer: 12229131

NYA BASEBALL CAPS

Material
100% bomull
  
Stil: Baseboll Cap
Material: 100% bomull
Storlek: One Size Regular
Land / Region Tillverkning: Förenade kungariket

Vintage unisex kepsar alltid billig frakt

Bullboxer 194 K8 4988C DGNASU00 Dgna

Keyfinder Tracker (blåTOOTH) alltid billig frakt

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Nyckelsökare med 5 Färgkodade Mottagare

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Columbia Peakfreak Xcrsn II Low Leather Halsband choker blå jeans Fjäril alltid billig frakt
Ring Tass Öron Katt Hund MINI - Boho Hippie 16 mm
Forever GPS Wi-Fi Barnklocka KW-300 rosa

HUGO GIONIO Skärp svart Herraccessoarer

Asics GEL-Phoenix 8 T6F2N-9690 alltid billig frakt

Kontakt