Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Nike Classic Cortez Premium 807480-002
Timex STANDARD CHRONOGRAPH 41 mm Kronografklockor guld-colouröd brun Herraccessoarer

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Best Bitches Halsband 2-delar Hjärta Kompishalsband 42d74fxfw53018-Heta produkter

Produktnummer: 12597033

2 halsband med berlock i form av ett silverfärgat hjärta med texten:
"Best Bitches". Berlocken består av 2 delar med en kedja till vardera delen.

Kedja: 55 cm på båda berlockerna.
Hänget: Hela hjärtat är 4 cm brett och ca 4 cm högt.
Material: Silverfärgad metall på både kedja och berlock.

Halsband Best Bitches Kompishalsband Hjärta 2-delar

Carhartt WIP KICKFLIP BACKPACK Ryggsäck persimmon

Halsband löv svart alltid billig frakt

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

LEGO City Armbandsur polis plast blå 8021193

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Mango Snake effect belt pack Skärp Banana Moon bikinibyxa rosa alltid billig frakt
Edblad Crown Studs Mini Steel Smycken
The North Face BASE CAMP DUFFEL S 50 l Resväska svart Herraccessoarer

Adidas ZG Bounce Trainer alltid billig frakt

Blå Festklänning med pärldetalj alltid billig frakt

Kontakt