Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
RUNDA SOLGLASÖGON MED LINSSKYDD BLÅA
Ted Baker TREACLE BAKER BOY Mössa blå Herraccessoarer

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Triangel bikini gulddetaljer M badkläder-Storlek och nät med set 42d74fxfw2618-Heta produkter

Produktnummer: 12562584

Om produkten är plomberad inkluderas den ej av ångerrätten vid bruten plombering.

Triangel bikini set i svart med nät och guld detaljer. Reglerbara band i nacken och rygg. Bikinitopp med uttagbara vadderade kupor. 

Storlek: Medium
Bröst 87.5-90CM
Midja 66-68.5CM
Höft 92.5-99.5CM

Material: 80 % nylon, 20 % spandex

Triangel bikini set med nät och gulddetaljer badkläder-Storlek M

Örhänge droppe svart roséguld alltid billig frakt

Anello SQUARE FLAP CROSS BODY Axelremsväska svart grå Herraccessoarer

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

DESIGN Wedding Grönt och grått smalt skärp i läderimitation med saffiano-prägling och mattsvart spänne

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

SAND Ties 7cm T275 Slipsar & Accessoarer Reebok Npc II alltid billig frakt
Bandana Röd alltid billig frakt
Tamaris 12210120 alltid billig frakt

New Era 9FORTY LEAGUE ESS NEYYAN Mössor & kepsar

Puma Descendant V2 alltid billig frakt

Kontakt