Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Polo Ralph Lauren BLEND SEASONLESS SIGNATURE Halsduk colby blå
Coola Leggings i randigt mönster alltid billig frakt

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Hjärta -Pil, Symbol -Budskap Läderarmband Svart Röd & & Infinity 42d74fxfw91118-Heta produkter

Produktnummer: 18849700

Ett snyggt och trendigt läderarmband dekorerat med:
Dubbelt hjärta med pil, ett hjärta med en pärla och en Infinity symbol.

* Färg: Röd & Svart
* Material: Konstläder, Metall legering, Rep, Simulerad Pärla
* Längd: ca 18 + 5 cm
* Bredd: ca 2 cm

Röd Svart Läderarmband -Budskap & Symbol -Pil, Hjärta & Infinity

Grå stenar med blad alltid billig frakt

Polarized Small Day Night Vision Clip-on Flip-up Glasses gul

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Adidas X 181 SG alltid billig frakt

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Cecilia coated slim gravidbyxa alltid billig frakt Ted Baker MACEYY TASSLE DOUBLE ZIPPED XBODY Axelremsväska tan
Adidas X_PLR B37438 alltid billig frakt
New Era 9Forty Vit keps med leopardmönstrat NY -märke endast hos

Converse EDC POLY BACKPACK Ryggsäck svart Herraccessoarer

Billabong STACKED TRUCKER Keps brun

Kontakt