Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Pernille Corydon Escape Necklace Adj. 45 55 cm Smycken
Edblad Stella Ring Smycken

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

VR Glasögon iPhone för Reality Virtual 42d74fxfw21518-Heta produkter

Produktnummer: 17613879

Mycket snygga och bekväma VR glasögon för den som vill förgylla sina upplevelser! 
Kopplas enkelt ihop med din mobiltelefon i storleken 4,3 - 5.5".

Passar även andra mobiler.

- Enkelt att ta i och ur telefonen
- Egonomiskt tillverkad för att sitta skönt mot ansiktet
- Justerbart huvudband så det passar varje individ

VR Glasögon   Virtual Reality för iPhone

DESIGN Matta guldfärgade pilotsolglasögon

DAY Birger et Mikkelsen GWENETH MINI Necessär svart

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Tory Burch PERRY TRIPLE COMPARTMENT TOTE Handväska light umber

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

1 Hjärtformad näspiercing i 316 Kirurgiskt stål med Röda CZ Sexig fot kedja fotlänk armband Turkos
Benetton BAG Axelremsväska röd
Stoppat läderband Diloy 16 18 mm

Vero Moda VMSANNA SHOPPER Shoppingväska tornado

DAY et Day IP Gel Cruce 6 Mobil accessoarer

Kontakt