Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Lacoste Gazon 116 1 Nvy blåa Skor Online
Lacoste L.ight 118 1 Blk off Wht svarta Skor Online

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

svarta grå vit Low Leather Jr Stadil Hummel Skor svart Online 42d74ixxs72518-Böter Skor

Hummel Stadil Jr Leather Low svart vit grå svarta Skor Online

Keen Levo Winter Wp svart baleine blå svarta Skor Online

Lacoste Sideline 119 3 Cma Off Wht grn vita Skor Online

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Lacrosse Hampton II Woherrar 6 Print lila Flower blåa Skor Online

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Le Coq Sportif Ancelina Mid Plus Leather svart svarta Skor Online Keen Newport H2 Kids Firey röd röda Skor Online
Le Coq Sportif Eclat Dress blå Vintage röd blåa Skor Online
Le Coq Sportif Obelisk Low Dress blå blåa Skor Online

Keen rosa Sandal Brindle shitake bruna Skor Online

Leaf Ilsbo lilac lila Skor Online

Kontakt