Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Nike Nike Roshe Two Gym röd svart Sail Volt röda Skor Online
Nike Revolution 4 svart vit anthracite svarta Skor Online

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Pepper svart Lloyd Online Skor gråa 42d74ixxs23381-Böter Skor

Lloyd Pepper svart gråa Skor Online

Nike Air Max 95 vit svart vita Skor Online

Nike W Nike Air Max 1 Ultra 2.0 Si vit vit Reflect silver blåa Skor Online

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Nike Wmns Air Force 1 Mid '07 Le svart svart svarta Skor Online

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Nike Wmns Air Max 90 skor Blk wht gum Light brun wht gråa Skor Online Nike Air Max Fury svart vit svart svarta Skor Online
Nike Wmns Air Max Thea Pale Ivory sail aluminum vita Skor Online
Nike Wmns Classic Cortez Nylon Ivory gråa Skor Online

Nike Air Vortex Se svartened blå light Cream blåa Skor Online

Nike Wmns Nike Air Max 95 Og vit svart reflect silver vita Skor Online

Kontakt