Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Ecco Touch Ballerina 2.0 Patent svart svarta Skor Online
Ecco Xpedition III svart svart svarta Skor Online

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

guld skor M Hi Smith Evan Dc skor DC blåa Navy Online Skor 42d74ixxs8918-Böter Skor

DC skor Dc Evan Smith Hi M skor Navy guld blåa Skor Online

Ecco 837043 Gora Cocoa brun Licorice bruna Skor Online

El Naturalista El Viajero brun bruna Skor Online

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

El Naturalista Leaves svart bruna Skor Online

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

El Naturalista NG23 Yugen Land bruna Skor Online Ecco 842514 Cool 2.0 svart svarta Skor Online
El Naturalista Tulip Cuero bruna Skor Online
El Naturalista Waraji Stream Oiled brun lila Skor Online

Ecco BIOM HIKE KIDS svart svart POPPY svarta Skor Online

Ellesse Campo vit vita Skor Online

Kontakt