Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Hunter Woherrar Orig Short Rhodonite rosa rosa Skor Online
Hunter Woherrar Original Tall Bitter Chocolate gråa Skor Online

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

vita blå school Canvas Phoenix Perry Fröd Skor wht Online 42d74ixxs41918-Damskor

Fröd Perry Phoenix Canvas wht school blå vita Skor Online

Hub Footwear Queen Leather Wool Dark brun bruna Skor Online

Hush Puppies Descalza Cyv Punto rosa gråa Skor Online

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Hush Puppies Gr8 Expert Navy lila Skor Online

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Hush Puppies Pala Cyv Punto röd beige Skor Online Hugo Hugo Boss Boheme_derb_sdun Dark blå blåa Skor Online
Icebug Anima5 M BUGrip Poison sky blåa Skor Online
Icebug Fern W Michelin Wic Gtx svart svarta Skor Online

Hugo Hugo Boss Dressapp Monk Dark brun bruna Skor Online

Icebug Nim M RB9X svart svarta Skor Online

Kontakt