Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Lacoste Sport Svart pikétröja i mesh med stor logga
Lady Avenue Silk Jersey T shirt Sov och loungeplagg

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Jack Himbledon detaljer utskurna med Baddräkt Wills 42d74lcff92018-Damkläder

Jack Wills Himbledon Baddräkt med utskurna detaljer

La rödoute Collections Skjorta, randig - rosa - Dam

LASCANA TEMPTATION - Push up-bh - svart Vackra billiga damkläder

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Lauren Ralph Lauren Belted Crepe Shirtdress Klänningar

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Lauren Ralph Lauren Cotton Twill Short Shorts La rödoute Collections Spetskjol - Svart - Dam
Lauren Ralph Lauren Floral Print Jersey Dress Klänningar
Lauren Ralph Lauren JUDY ELBOW SLEEVE - T-shirt - bas - eos blå Vackra billiga damkläder

La rödoute Collections Topp med rund halsringning och textmotiv - Vit - Dam

Lauren Ralph Lauren LYCETTE PANT - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Kontakt