Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
InWear Tröja Rumi V-neck - lila - Dam
ION BIKESHORTS TRAZE - Träningsshorts - svart Vackra billiga damkläder

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Gestuz AbelineGZ Klänningar HS19 dress 42d74lcff41018-Damkläder

Mer produktinformation
  • Foder: 100% viskos
  • Yttermaterial: 100% viskos
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C
  • Baklängd: 129 cm
  • Gestuz AbelineGZ dress HS19 Klänningar

Icebreaker Mens Tech Lite SS Crewe Cguldnet Peak Ögrönlar

IVY & OAK Pennkjol - illuminated blå Vackra billiga damkläder

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

IVY & OAK VINTAGE MAXI COAT - Trenchcoat - light caramel Vackra billiga damkläder

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

IZOD BREEZE POPLIN PLAID BD SHIRT Ögrönlar Icebreaker Wmns Tech Lite SS Low Crewe Cadence Pulse Ögrönlar
IZOD SALTWATER DENIM MEDIUM WASH Jeans
J. Lindeberg Daniel Stretch Denim Ögrönlar

Ida Sjöstedt Poppy Skirt Kjolar

J. Lindeberg Melina Drapy Rib Klänningar

Kontakt