Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Jack & Jones Byxor jjiCody jjCraig AKM 409 - Svart - Herr
Jack & Jones Huvtröja jcoArmano Sweat Zip Hood - Blå - Herr

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

GUESS Jeans Jeans X URVE 42d74lcff51218-Damkläder

Mer produktinformation
  • 98% bomull 2% elastan
  • Ny twist på en denim-klassiker
  • Blekt gradient
  • Medium rise waist
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
  • GUESS Jeans URVE X Jeans

J.CREW SLIM PERFECT - T-shirt med print - vit multi Vackra billiga damkläder

Jack & Jones Jacka jorParty Bomber - Blå - Herr

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Jack & Jones Jeans jjiTim jjOriginal JOS 318 STS - Blå - Herr

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Jack & Jones jjprPARMA SHIRT L S NOOS Ögrönlar J.CREW SUPERSOFT NECK - Stickad tröja - natural Vackra billiga damkläder
Jack & Jones Originals Marinblå mjukisbyxor med logga och muddar nertill
Jack & Jones Rock jprMorten Wool Coat STS - Grå - Herr

J.Lindeberg blås Colma Comfy Poplin, slim fit - Vit - Dam

Jack & Jones Skjorta jprBruxelles Structure Shirt L S - Vit - Herr

Kontakt