Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Jack & Jones Sweatshirt jorTide Sweat Hood - Blå - Herr
Jack & Jones Tröja jjeBasic Knit V-Neck - Svart - Herr

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Helly HP Ögrönlar HOODIE FZ OCEAN Hansen 42d74lcff11318-Herrkläder

Mer produktinformation
  • 74% bomull 19% polyamid 7% elastan
  • Ett bekvämt vardagsplagg tillverkat av slitstark bomull med utmärkt fuktabsorbering och andningsförmåga.
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
  • Helly Hansen HP OCEAN FZ HOODIE Ögrönlar

Jack & Jones Core Huvtröja med tryck fram- och baktill

Jack & Jones T-shirt jcoTape Tee - Svart - Herr

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Jack & Jones T-shirt jorCraziest Tee SS Crew Neck - Svart - Herr

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Jack & Jones T-shirt jorStanes Tee SS Crew Neck - rosa - Herr Jack & Jones Huvtröja jcoArmano Sweat Zip Hood - Grå - Herr
Jack Wills Ayleford Mörkgrön t-shirt med ficka och smal passform
Jack Wills Wentworth Wills Marinblå t-shirt med tryck

Jack & Jones Huvtröja jprZef blå. Sweat Hood - Röd - Herr

Jacqueline de Yong Klänning jdyNola L S Striped Dress - Blå - Dam

Kontakt