Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Jaded London Leopardmönstrade mjukisbyxor med paljetter
JBS JBS brief, with fly, original Briefs

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

HUGO Bonaire badshorts blommiga Svarta 42d74lcff61418-Herrkläder

HUGO Bonaire Svarta blommiga badshorts

Jack & Jones Sweatshirt jprScott blå. Sweat Crew Neck - Brun - Herr

JDY Jacka i konstläder - mustard gul Vackra billiga damkläder

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

JDY JDYDODO DRESS - Jerseyklänning - svart Vackra billiga damkläder

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

JDY JDYJAKE CULOTTE PANT - Tygbyxor - sky captain Vackra billiga damkläder Jack & Jones Tröja jjeStructure Knit Crew Neck Noos - Grön - Herr
JDY JDYPULLI - Stickad tröja - fiery röd Vackra billiga damkläder
JDY JDYTAG - T-shirt med print - port royale Vackra billiga damkläder

Jack & Jones Tröja jprThomas Knit Crew Neck Noos - Vit - Herr

JDY Långärmad tröja - dark grön Vackra billiga damkläder

Kontakt