Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Kaffe INDIA O NECK - Fodralklänning - dark grå melange Vackra billiga damkläder
Kaffe KAELIN PENNY SKIRT - Pennkjol - midnight marine Vackra billiga damkläder

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

InWear Edel Ögrönlar Shirt 42d74lcff71618-Damkläder

Mer produktinformation
  • 100% bomull
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C
  • Baklängd: 63 cm
  • InWear Edel Shirt Ögrönlar

Joelle Sweatshirt Mangolia - Svart - Dam

Kappa Banda Coen Svart t-shirt med band med logga

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Karen Millen Sleek and Sharp Kappa

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Kari Traa MARIT TOP Ögrönlar Jofama Mockajacka Nils - Brun - Herr
Kari Traa Träningstopp Kaia Tee - orange - Dam
KARL LAGERFELD HAWAII - T-shirt med print - röd Vackra billiga damkläder

JoJo Maman Bébé GATHEröd - T-shirt med print - navy ecru stripe Vackra billiga damkläder

Karl Lagerfeld Tailoröd Feminine Coat W Belt Ytterkläder

Kontakt