Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Aéryne Adeleine trousers Byxor
Áhkká Dunjacka Nuorjjo M - Svart - Herr

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Jumpsuit i EDITION blåsärmar med satin 42d74mygk12218-Damkläder

EDITION Jumpsuit i satin med blåsärmar

Adidas Sport Performance Huvtröja Essentials Linear - Svart - Herr

Áhkká Skaljacka Shell Jierre W 3L - Svart - Dam

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Áhkká Trekkingtopp med bomullskänsla - Blå - Dam

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Alpha Industries Bomberjacka - dark blå Vackra billiga damkläder Adidas Sport Performance Löparjacka adidas Z.N.E. Run - Grå - Herr
Amelia rosa Beigefärgad jumpsuit med vida ben och utsmyckning
American Vintage JACKSONVILLE ROUND NECK - T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder

Adidas Sport Performance Primeknit Wool - Blå - Herr

American Vintage WOXILEN ROUND NECK CROPPED JUMPER - Stickad tröja - light blå Vackra billiga damkläder

Kontakt