Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
COLLUSION Petite x002 Mörkblå tvättade jeans med hög midja i vår smalaste passform
COLLUSION Tall Svart huvtröja med normal passform

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Boss Casual Ögrönlar Wyan Wear 42d74mygk23850-Herrkläder

Mer produktinformation
  • 100% bomull
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
  • Boss Casual Wear Wyan Ögrönlar

Club L London Svart body i mesh med långa ärmar och spetspanel i ryggen

Columbia ELEVATED™ TANK - Linne - haute rosa Vackra billiga damkläder

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Columbia Triple Canyon™ Hooded Fleece Ögrönlar

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Comma casual identity Långärmad tröja - marine Vackra billiga damkläder Club L London BARDOT MIDI DRESS - Fodralklänning - röd Vackra billiga damkläder
Converse Röd t-shirt med logga
Converse STAR CHEVRON SIGNATURE PANT - Träningsbyxor - teal tint Vackra billiga damkläder

Club L London Tall Vit midiklänning i bandeaustil med rynkning

Cosabella NEVER SAY NEVER RACIE - Topp - anthracite Vackra billiga damkläder

Kontakt