Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Abecita Alanya Boxer med snöre Badkläder
Abecita Bikinitrosa Retro Navy Viktrosa - Blå - Dam

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

DESIGN Curve med midja hög jeans skinny Blåtvättade Ridley 42d74mygk41918-Damkläder

DESIGN Curve Ridley Blåtvättade skinny jeans med hög midja

vit Jeansskjortklänning i overStorlek-modell

Acqua di Parma COLONIA SPECIAL EDITON CANDLE Home

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Adidas träning grå och rosa leggings med logga

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Adidas by Stella McCartney CREW TEE Ögrönlar vit Mörkröd ärmlös t-shirt med ledig passform
Adidas by Stella McCartney TRIATHLON CROP BH ar
Adidas M ZNE tee Ögrönlar

vit - Texturerad klänning med rynkad hals

Adidas Originals Floating Grå huvtröja med 3 ränder

Kontakt

Sidansvarig: 2nd One Kaia 471 Byxor|Sidan uppdaterades: 2019-03-06